i december 2019 startede musik op, og vare til februar. Vi har gået til musik hver mandag sammen med tumlingerne og legehuset.

Børnene lære at sidde og lytte til musiklæren, lære at bevæge sig, synge med og lytte og se til de andre. Mange børn giver muligheden for at lære nye mennesker og børn at kende, samt at vente på tur

sommerafslutning

som coronaen faldt hen over sommeren blev det mere muligt at vende tilbage til vores velkendte hverdag, og med grønt lys fra staten kunne vi alle mødes igen. Vi kunne derfor holde sommerafslutning inden sommerferien, hvor alle forældrene og brumbassebørnene kunne samles i haven til kaffe og kage. 

Børnene kender hinandens forældre ved aflevering og ankomst, det var lidt svært for nogen at de ikke skulle hjem lige med det samme som de plejer, men de kunne vise deres forældre hvor de leger, vise dem kaninen og lege med de andres forældre, og stille og rolig tøede de små op, og eftermiddagen var en kæmpe succes for store og små

børnene lære fra start at dele legetøjet, dette kan give udfordringer, men som tiden går ser man tydeligt at børnene lære hvad en god ven er og tar hensyn, de opdager at de kan såre hinanden og dette er sjælent meningen når de snupper et stykke legetøj fra en anden. de kan trøste hianden, rotte sig sammen mod den voksne, skabe en leg ud af ingenting og at vise deres glæde til hianden ved kys og kram.

  • vi deles om en bog på biblioteket

  • nora hjælper tristan med at gøre klar til skole

  • vi deles om farverne, og man må ikke hamstre ;)