2020 har været meget præget af corona. Vi blev lukket ned i marts måned, og blev først åbnet op igen efter påske. Netop pga corona har vores hverdag været meget anderledes, vi har måtte vaske hænder mere end normalt, og har opfundet en sang ud fra dette, børnene elsker at lege med vandet, og sangen hjælper dem med at vide hvornår det er den næstes tur. en svær start, men hurtigt lærte de at gøre plads til den næste, og det sjove var jo ikke slut for vi skulle synge hele 4 "vaskehænder" sang hver gang. Nina skulle være startet d. 1/4 men måtte blive udskudt til efter påske- Hun er faldet hurtigt til, og nyder at være både inde og ude.

Børnene er gået fra at være små til at blive store, i dette år er både nora og jonas fyldt 1 år, og alle viser hver da hvordan de både vokser i sprog, bevægelser og psykisk. 

Corona har gjort at vi skal holde afstand, derfor har vi måtte aflyse alle arrangementer der har været efter genåbningen. 

Vi synger stadig tak for maden, gennemgår alle de sange vi kender, og børnene er begyndt at synge med og alle bruger nu fagterne der følger med sangen. 3 ud af 4 børn har lært at sidde ved bordet, og kun min mindste sidder endnu i højstol 👍