Vi har holdt fastelavnsfest, hvor vi inviterede tumle-huset på besøg, næsten alle børnene var klædt ud, og dem som manglede udklædning blev pyntet hos mig. Børnene hjalp med at pynte tønden, og fylde den.

Vi stod på række og ventede på tur og alle børnene nåede flere omgange. Det var meget spændende at se hvem der fik hul på tønden, og da bunden endelig faldt ud, faldt en masse lækkerier ned. Børnene var gode til at vente på tur, og dele tingene ligeværdigt fra tønden.

 

vi har lavet gaver til mors og fars dag. Vi har snakket om at mor og far selvfølgelig er de bedste i verden og det skal de have en gave for. Far fik i år en øl hvor børnene lavede etikker på øllen, til mor lavede de en blomst samt et billede af deres små hænder som fik en stilk og blade, en rigitg håndlavet blomt 😀

Børnene er altid meget stolte af deres kreationer, og de lære at glæde andre ved at give gaver frem for selv at modtage, og glæden ved at give deres gaver lyser ud af børnene. 

Hos brumbasserne skaber vi vores egne traditioner, og hvert år inden vi går på sommerferie kommer forældre og søskende til sommerafslutning hos os, børnene hjælper med at gøre klar til eftermiddagshygge i form af bagning og borddækning mm. 

 

til påske har vi lavet påskepynt, pyntet huset og sået karse. Vi har haft besøg af påskeharen som havde lagt chokoladeæg til børnene.

 • fars dag

 • mors dag

 • mors dag

Julen er årets hyggeligste måned. Vi pynter legeværelset op med nisser og hjemmelavet julepynt som børnene får med hjem i løbet af måneden. Vi har lavet juledekorationer og julegaver til mor og far.

Vi har været i halsskov kirke til børnegudstjeneste, hvor præsten fortalte om jesus barnet, derefter fik vi risengrød og saftevand, som de havde forberedt til os. Det var rigtig hyggeligt.

Den sidste hverdag inden juleferie har vi forældre og søskende til eftermiddagshygge, hvor vi spiser æbleskiver og leger. Børnene viser og fortæller deres forældre om tingene hjemme i brumbassereden.

 • juledekorationer

 • præsten fortalte om jesusbarnet

 • efter børnegudstjeneste fik vi risengrød

 • Roland 1 år

  Vi fejrede rolands første fødselsdag hjemme hos os. han havde flødeboller og kage med.

 • Lau 2 år

  Han havde taget lækre boller med til os alle så vi kunne fejre dagen hjemme hos os

 • Noah 2 år

  Vi blev inviteret hjem til Noah som ventede os med hjemmebagte boller

Ricco 1 år, storebror victor hjælper med at pakke ud

Vi har gennem året fejret fødselsdage, mors og fars dag. Og har holdt fødselsdag for både mig og børnene.

Nogen har fejret deres fødsesdage hos mig, andre har inviteret os hjem til dem, og det har altid været hyggeligt lige meget hvor det bliver fejret. Barnet får flag og fødselsdagssang samt en gave fra os. De andre børn lære at det nogengange handler om 1 barn og at vente på tur, ved at se at det ene barn får en gave, og det er det barn der skal puste lyset på kagen ud. Det er ikke altid nemt for de andre børn at det kun er den ene som får en gave, så vi husker altid hinanden på at de også får en gave når de har fødselsdag