Covid-19 Information:

Ved arrangementer som brumbasserne holder, forgår dette udendørs, hvis vejret ikke er til det bliver arrangementer aflyst eller rykket.

Børnene får vasket hænder ved ankomst, samt i løbet af dagen. Forældrene skal ved aflevering og afhentning spritte hænder som står ved døren.

Legetøjet er reduceret og vaskes af hver dag, barnets soveplads samt dyne sengetøj rengøres 1 gang om ugen, fælles vogn rengøres hver gang efter brug.

Brumbasserne følger sundhedsstyrelsens anvisninger, men der gives selvfølgelig forsat en masse omsorg og kram, og jeg holder ikke afstand til børnene, men prøver at undgå ansigts kontakt, forældre skal så vidt det er muligt undgå berøring af de andre børn.

1 familie modtages af gangen og kun 1 voksen afhenter/aflevere.  

Ved indkørsel af nye børn er 1 forældre med barnet, både forældre og barn vasker hænder ved ankomst. 

Ved sygdom skal barnet være rask i 48 timer før aflevering. Testes en forældre, eller et barn i gruppen positiv, skal alle børn og forældre testes inkl. Min egen familie, og kan komme tilbage når en negativ test er taget. 

Der tilbydes ikke gæstepasning eller vikar under Corona tiden.

Vi er i legestue én gang om ugen, i sommerperioden, og ses derefter med tumlingerne når vejret er til det, da dette pt kun forgår udendørs 

Kuk er indtil videre aflyst men vi går stadig til musik hvor der også tages forholdsregler 

vi prøver så vidt det er muligt at have en ugentlig dag, hvor vi får varm mad.

 vi bruger ordet "emneuge" hvor vi ligger fokus på emnet. vi har bla. haft om bondegårdens dyr, krop og bevægelse, naturen og årstiderne mm. 

 Vi er tilmeldt " bag for en sag 2020" som vi afholder i oktober, dette er en støtte til børnetelefonen