Covid-19 Information:

Ved arrangementer som brumbasserne holder, forgår dette udendørs, hvis vejret ikke er til det bliver arrangementer aflyst eller rykket.

Børnene får vasket hænder ved ankomst, samt i løbet af dagen. Forældrene skal ved aflevering og afhentning spritte hænder som står ved døren.

Legetøjet er reduceret og vaskes af hver dag, barnets soveplads samt dyne sengetøj rengøres 1 gang om ugen, fælles vogn rengøres hver gang efter brug.

Brumbasserne følger sundhedsstyrelsens anvisninger, men der gives selvfølgelig forsat en masse omsorg og kram, og jeg holder ikke afstand til børnene, men prøver at undgå ansigts kontakt, forældre skal så vidt det er muligt undgå berøring af de andre børn.

1 familie modtages af gangen og kun 1 voksen afhenter/aflevere. Forældre aflevere og henter børnene iført mundbind, hvis dette ikke er muligt bliver barnet afleveret/hentet udendørs på aftalte tidspunkter.

Ved indkørsel af nye børn er 1 forældre med barnet, både forældre og barn vasker hænder ved ankomst. 

Ved sygdom skal barnet være rask i 48 timer før aflevering. Testes en forældre, eller et barn i gruppen positiv, skal alle børn og forældre testes inkl. Min egen familie 2 gange: på 4. dagen og 6. dagen, der vil være lukket en uge frem indtil alle er testet negative 2 gange. testes man positiv med almindelig covid-29, skal man blive hjemme 48 timer efter endte symtomer.

Testes man positiv med b117 skal man blive hjemme i yderligere 14 dage efter endte symptomer

Der tilbydes ikke gæstepasning eller vikar under Corona tiden.

Vi er i legestue én gang om ugen, i sommerperioden, og ses derefter med tumlingerne når vejret er til det, da dette pt kun forgår udendørs 

Kuk er indtil videre aflyst men vi går stadig til musik hvor der også tages forholdsregler.

Hanne kommer stadig på anmeldte og uanmeldte besøg, men hun sørger for god afstand til børnene og er iført mundbind eller visir.

vi prøver så vidt det er muligt at have en ugentlig dag, hvor vi får varm mad.

 vi bruger ordet "emneuge" hvor vi ligger fokus på emnet. vi har bla. haft om bondegårdens dyr, krop og bevægelse, naturen og årstiderne mm. 

 Vi er tilmeldt " bag for en sag 2020" som vi afholder i oktober, dette er en støtte til børnetelefonen