• Victor havde en projekt uge helt for sig selv, hvor vi kom i dybden med at kende forskel på farverne. Han kunne nu godt de fleste, men det skal heller ikke altid være svært, en lille sejr føler de når de kan belære den voksne

  • Victor og Lau havde et godt venskab. De krammer meget hianden, og byggede et godt venskab op.

  • Tålmodighed er en dyd har Lau lært. Det er en kamp at få overtøjet på, men øvelse har gjort mester, og lau skal kun hjælpes meget lidt når vi skal i overtøjet.

Lige meget hvad vi laver og hvilken situation vi står i, følger vi altid en læreplan. Når vi skal udenfor kæmper børnene en brav kamp med overtøjet, selvfølgelig med en hjælpende hånd. I forhold til årstiderne snakker vi om hvilket tøj vi skal have på i dag, er det en jakke eller en flyverdragt, er det koldt eller varmt? 

Vi lære gennem hele dagen at der er plads til alle, vi skal vise hensyn, vente på tur og trøste og hjælpe hinanden når der er brug for det.

Vi møder nye og gamle indtryk gennem hele dagen, sætter ord på hvad vi ser og hvorfor vi kan se det. feks. hvor skal fuglene hen, hvilken farve har bilen, kan du finde en hvid sten osv. 

Vi synger sange og øver remser dagligt, vi bruger fagter undervejs, og alle kan være med. Vi bruger smileys til at synge og opdage om humøret. er vi sure eller glade, kede eller vrede? vi har undervejs opfundet en smiley der er fræk, for vi har nogle skønne banditter iblandt os❤

Pigtogrammerne bliver flittigt brugt, og har flere gange set et barn pege på pigtogrammet for at vise at nu vil jeg altså udenfor, eller spise/sove. Selv om barnet ikke har noget sprog for at give udtryk for hvad det har lyst til, gør det sig forståeligt ved pigtogrammerne, og man ser tydeligt glæden de får ved at blive forstået.